Over ons

Over Beamer-winkel.nl

Gestart vanuit een passie voor films en home cinema. 
Met weinig kennis een aantal jaren geleden hebben Arthur en Renee beamer-winkel.nl opgezet. De twee hobby filmkijkers. Samen in bedrijf. Doen wat ze écht leuk vinden!

Arthur van Beamer-winkel.nlRenee van beamer-winkel.nl

Lumen, Aspect ratio en vele andere termen waar ze hiervoor nooit rekening mee hadden gehouden werden nu ineens realiteit. Door veel onderzoek te doen en op bezoek te gaan bij professionele filmmakers in Nederland en België hebben ze de stof eigen gemaakt. En waar kon verbetert.
En met succes! Beamer-winkel.nl is gegroeid van een hobbyzaak tot een professionele organisatie die inmiddels tot de top 3 behoort van de Nederlandse beamer markt. Vele duizenden klanten zijn tevreden en blij met het advies dat ze hebben gekregen. Door de persoonlijke benadering en een vast aanspreekpunt binnen de klantenservice maken ze iets wat best ingewikkeld is, gangbaar en leuk voor iedereen. 

“Alleen een concurrerende prijs is niet meer genoeg".
Klanten verwachten een totaaloplossing en uitmuntende service van het support team. Hier onderscheiden wij ons in. Klanten moeten na het stellen van hun vragen een duidelijk en passend antwoord krijgen dat precies aansluit bij hun wensen.
 
Ook proberen wij een stap te zetten in het verduidelijken van de informatie over een voor algemeen begrip ingewikkeld product.
Met de combinatie van het persoonlijk contact én een scherpe online prijs zijn we echt onderscheidend. De klanten zijn geen nummers maar personen. En zo behandelen we iedereen. 
Of je nu voor persoonlijk advies of gelijk voor een aankoop komt. Wij zien dat dit direct invloed heeft op het bedrijfsresultaat en de tevredenheid van de mensen".

Dit bovengenoemde stuk omschrijft precies de gedachte achter beamer-winkel.nl.
Een professionele winkel met mooie producten en een leuk team.
Gedreven mensen werken in een prachtige winkel die graag de klant voorop stelt. Zodat de klant kan genieten van het beste en scherpste beeld in elke situatie. 

Waarom kiezen voor beamer-winkel?
U het beste van dienst zijn is onze hoogste prioriteit. Uw geluk is onze topprioriteit voor elk product dat wij leveren. En met onze vertrouwde merken zijn we er absoluut zeker van dat u producten van hoge kwaliteit tegen de beste prijs van ons krijgt.

Wat bieden wij aan?
Al onze producten zijn gepositioneerd als een hoogwaardig, premium kwaliteit van A merken dat 100% tevredenheid biedt. Producten van mindere kwaliteit bieden wij niet aan in ons assortiment.

Onze kernwaarden
- Absolute toewijding
- Integriteit
- Verplichting
- Eerlijkheid
- Service
- Betrouwbaarheid
- Kwaliteit

Feedback
Wij wensen u veel plezier op onze site en verzoeken u ons feedback te sturen met eventuele vragen, zorgen, opmerkingen over deze site, de inhoud ervan of ons bedrijf als geheel. De kennis van ons team is ongeëvenaard. Of u nu een vraag heeft of op zoek bent naar iets, u bent bij beamer-winkel.nl in veilige handen.

Contact
U kunt ook contact met ons opnemen via telefoon, e-mail ([email protected]) of het contactformulier, en een snel en uitgebreid antwoord verwachten tijdens de kantooruren.

Contact informatie

Ons kantoor is gevestigd op het volgende adres:
Archipel 45, 8224HX in Lelystad. (Dit is geen bezoekadres)

Onze showroom is gevestigd op het volgende adres:
Schoepenweg 56G, 8243PX in Lelystad.


Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om binnen 24 uur te reageren.

Waar heeft u ons nog meer gezien?

Beamer-winkel.nl is te zien geweest bij RTL4 bij het programma Wooninspiraties.

Beamer-winkel.nl is te vinden op www.audiovideo-info.nl.
 
We hebben samenwerkingen gedaan met de volgende influencers:

Niek Roozen, Jayjay Boske, Marley van der Velden, Roy Meyer, Enzo Knol en meer..

Beamer-winkel.nl en Enzo Knol

 

Bedrijfsinformatie


KVK:80367747
BTW nr:NL861649485B01
IBAN:NL58INGB0007677011