Cinema 4K Tab Tension Projectieschermen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

4K tab tension projectieschermen

Tab Tension projectieschermen zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar de ultieme beeldkwaliteit en prestaties. Deze schermen bieden het hoogste niveau van detail en helderheid, en zijn ontworpen om de meest veeleisende kijkomgevingen aan te kunnen.

Tab tension schermen zijn ontworpen om het veel voorkomende probleem van beeldvervorming, veroorzaakt door de spanning van het schermmateriaal, te elimineren. Het schermmateriaal wordt over een frame gespannen en aan de randen opgespannen met stalen draden. Hierdoor blijft het scherm perfect vlak en wordt elke beeldvervorming geëlimineerd.

4K tab tension projectieschermen zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen en beeldverhoudingen, waardoor ze perfect zijn voor elke kijkomgeving. Of u nu op zoek bent naar een groot scherm voor een thuisbioscoop of een kleiner scherm voor een vergaderzaal, er is een 4K tab-spanscherm dat aan uw behoeften voldoet. Wanneer u een 4K beamer koopt is en Tab Tension scherm een must om het beste uit de beamer te halen.