4K High Contrast Projectieschermen

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

High Contract Projectischermen

ALR Elektrische High Contrast projectieschermen zijn gemaakt van een donker projectiedoek om het weergegeven contrast van de projectie te verhogen in lichte ruimtes. Deze doeksoorten worden vaak gebruikt in lichte omgevingen of ruimtes waar lichtinval aanwezig is. 

Projectieschermen met hoog contrast zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een scherp en helder beeld in lichte ruimtes. Deze schermen zijn ontworpen om de rijkste zwarttinten en meest levendige kleuren te leveren, waardoor een meeslepende kijkervaring mogelijk is.

Projectieschermen met hoog contrast zijn ontworpen om omgevingslicht te absorberen, waardoor geen wash-out of beeldvervorming optreedt door bijvoorbeeld zonlicht. Dit zorgt ervoor dat het beeld altijd helder en duidelijk is, ongeacht de lichtomstandigheden. Deze schermen helpen ook de contrastverhouding van het beeld te verbeteren, waardoor het nog scherper lijkt.

 

Projectieschermen met High Contrast zijn vaak grijs/zwart van kleur en enkel geschikt voor hele lichte ruimtes. Heeft u een gemiddelde tot donkere ruimte kunt u beter kijken naar een wit projectiedoek. Deze hebben in donkere ruimtes of woonkamers een beter beeld.