Sony Beamers

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Sony Sony VPL-XW5000 B
Nu 500 euro Cashback!
Sony VPL-XW5000 B
5.999,00
Sony Sony VPL-XW7000 B
Nu 1000 euro Cashback!
Sony VPL-XW7000 B
14.990,00
Sony Sony VPL-XW5000 W
Nu 500 euro Cashback!
Sony VPL-XW5000 W
5.999,00
Sony Sony VPL-XW7000 W
Nu 1000 euro Cashback!
Sony VPL-XW7000 W
14.990,00

Over Sony Projectoren

Hoge kwaliteit Sony beamers. Ontdek het hoogwaardige assortiment Sony projectoren voorzakelijk gebruik, onderwijs en thuisbioscopen.Lampen met lange levensduur, laser lichtbronnen en slimme energiebesparingsfuncties verlagen de bedrijfskosten en verminderen de impact op het milieu.
Prachtig vormgegeventhuisbioscoopprojectoren die films, sport, games  tot leven brengen in gedetailleerde 4K HDR met rijke, levendige kleuren en spectaculair contrast.
De betrouwbare, elegant vormgegeven laserprojectoren voegen impact toe aan uw visuele communicatie in collegezalen en auditoria.

Voor professionals en bedrijven biedt Sony ook een reeks high-end projectoren. Deze modellen zijn ontworpen voor heldere en gedetailleerde presentaties in uiteenlopende omgevingen, zoals vergaderzalen en collegezalen. Ze beschikken over geavanceerde aansluitmogelijkheden, zoals HDMI, USB en draadloze connectiviteit. Sommige modellen hebben ook ingebouwde luidsprekers en geavanceerde functies zoals automatische scherpstelling en keystone-correctie.

Naast het product biedt Sony ook geweldige klantenservice en ondersteuning na de verkoop. Ze hebben een toegewijd team van technici die technische ondersteuning en hulp bij het oplossen van problemen kunnen bieden om klanten te helpen het meeste uit hun projectoren te halen.

Kortom, Sony beamers zijn een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een projector van hoge kwaliteit met veel mogelijkheden. Met een breed scala aan beschikbare opties is er een Sony-projector die past bij de behoeften van elke thuisbioscoopliefhebber, professional of bedrijf.