Panasonic Beamer

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1
Panasonic Panasonic PT-VMZ71
Panasonic PT-VMZ71
3.785,00
Panasonic Panasonic PT-VMZ51
Panasonic PT-VMZ51
2.155,00
Panasonic Panasonic PT-VMZ71B
Panasonic PT-VMZ71B
3.785,00
Panasonic Panasonic PT-VMZ61
Panasonic PT-VMZ61
2.749,00
Panasonic Panasonic PT-VMZ61B
Panasonic PT-VMZ61B
2.729,00

Panasonic beamers

Panasonic beamers staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatieve technologieën, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel zakelijke als thuisgebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige projectieoplossingen. Panasonic projectoren hebben vaak een hoog aantal lumen voor een vriendelijke prijs. Wat ze meer geschikt maakt voor lichte tot zeer lichte omgevingen.

Panasonic 10K Projector

De Panasonic projectoren biedt indrukwekkende helderheid en prestaties, waardoor het ideaal is voor grote ruimtes en professionele toepassingen. Met een hoge lichtopbrengst van o.a. 10.000 lumen en geavanceerde beeldtechnologieën, leveren ze projectoren met een meeslepende kijkervaring. De line up van Panasonic die wij hanteren verloopt van 3000 tot 10.000 lumen.

Panasonic Beamer 4K

De Panasonic Beamer met 4K biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit dankzij zijn ultra-hoge resolutie van 4K Ultra HD. Met vier keer de resolutie van Full HD, levert deze projector adembenemende details en helderheid, waardoor gebruikers kunnen genieten van de ultieme kijkervaring met levensechte beelden. 

Panasonic Beamer Laser

Panasonic beamers met laserlichtbronnen bieden een uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid, met een lange levensduur van de lichtbron en minder onderhoudsvereisten. Deze projectoren leveren heldere, consistente prestaties en zijn ideaal voor langdurig gebruik in verschillende omgevingen.

Panasonic Projector Control Software

De Panasonic Projector Control Software biedt gebruikers een intuïtieve interface voor het beheren en controleren van hun projectoren. Met functies zoals aanpassing van de beeldinstellingen, planning van projectietijden en bewaking van de projectorstatus, biedt deze software een naadloze gebruikerservaring voor optimale prestaties.

Panasonic Beamer App

Met de Panasonic Beamer App kunnen gebruikers draadloos verbinding maken met hun projector en deze bedienen vanaf hun smartphone of tablet. Hiermee kunnen ze eenvoudig media delen, instellingen aanpassen en de projector vanaf elke locatie bedienen, wat zorgt voor meer flexibiliteit en gemak.

Officieel Panasonic Projector Dealer

Als officiële Panasonic projector dealer kunnen wij hoogwaardige producten en uitstekende service garanderen aan onze klanten. Met een uitgebreid assortiment aan Panasonic projectoren en accessoires, staan wij klaar om aan al uw projectiebehoeften te voldoen en u te voorzien van deskundig advies en ondersteuning.

Panasonic Projector Calculator: Nauwkeurige Projectieplanning

Met de Panasonic Projector Calculator kunnen gebruikers nauwkeurig de juiste projector voor hun specifieke behoeften plannen. Deze handige tool helpt bij het bepalen van de ideale projectieafstand, schermgrootte en benodigde helderheid, waardoor installaties efficiënter en effectiever kunnen worden uitgevoerd.