Epson Beamers

Filters
35 ProductenPagina 3 van 3
Epson Epson LightScene EV-115
Epson LightScene EV-115
2.299,00
Epson Epson EB-1795F
Epson EB-1795F
1.049,00
Epson Epson EB-685Wi
Epson EB-685Wi
1.499,00
Epson Epson EB-800F
Epson EB-800F
3.399,00
Epson Epson EH-TW9400W
Epson EH-TW9400W
2.599,00
Epson Epson EB-L775U
-10%Nieuw!
Epson EB-L775U
4.999,004.499,00
Epson Epson EB-L635SU
Epson EB-L635SU
4.239,00
Epson Epson EB-L570U
Nieuw!
Epson EB-L570U
2.999,00
Epson Epson EB-L630SU
Epson EB-L630SU
3.969,00
Epson Epson EB-L250F
Epson EB-L250F
1.899,00
Epson Epson EB-L255F
Epson EB-L255F
1.899,00

Epson beamers

Als de best verkopende fabrikant van projectoren ter wereld levert Epson beamers van extreem hoge kwaliteit. Zo vind u bij Epson beamers voor het onderwijs, kleine bedrijven, de zakelijke markt en home cinema. Van draagbare projectoren die je eenvoudig mee neemt in de laptop tas tot beamers die in enorme zalen kunnen projecteren met een hoog aantal lumen en verwisselbare lenzen voor veelzijdige installaties. Door de samenwerking met Yamaha heeft de home cinema range van Epson niet alleen een zeer scherp beeld maar is het ook voorzien van goed geluid. 
De meeste Epson modellen beschikken over een 3LCD-chip. 3LCD is een geavanceerde, innovatieve technologie die gebruik maakt van 3 chips om levendige, levensechte en consistente beelden te leveren voor het meest veeleisende publiek.

Epson staat wereldwijd bekend om zijn toewijding aan innovatieve technologieën en producten van hoge kwaliteit, en hun reeks beamers is geen uitzondering. Of je nu op zoek bent naar een beamer voor zakelijk gebruik, educatie, home theater, of een andere toepassing, Epson heeft beamers ontwikkeld om aan diverse behoeften te voldoen. Laten we dieper ingaan op wat Epson beamers te bieden hebben en waarom ze een uitstekende keuze zijn.

Beeldkwaliteit en Technologie

Epson beamers zijn geprezen om hun uitstekende beeldkwaliteit en geavanceerde technologieën. Met krachtige 3LCD-technologie en hoge-resolutie opties, zoals Full HD (1080p) en 4K Ultra HD, leveren Epson beamers levendige kleuren en scherpe details. Deze kwaliteit is essentieel voor presentaties, home theater-ervaringen en professionele toepassingen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Epson staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten. De lampen in Epson beamers hebben een lange levensduur en gaan vaak duizenden uren mee voordat ze moeten worden vervangen. Dit is cruciaal om de operationele kosten laag te houden, vooral in zakelijke en educatieve omgevingen waar de beamer regelmatig in gebruik is.

Connectiviteit en Functionaliteit

Epson beamers zijn ontworpen met veelzijdige connectiviteitsopties in gedachten. Ze zijn uitgerust met HDMI-poorten, draadloze mogelijkheden en meer om naadloos te integreren met verschillende bronnen, waaronder laptops, tablets en smartphones. Bovendien bieden ze handige functies zoals keystone-correctie en lensshift voor flexibele installatie.

Breed Scala aan Toepassingen

Of je nu een beamer zoekt voor bedrijfspresentaties, klaslokalen, thuisbioscopen, gaming, of creatieve projecties, Epson heeft een model dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Hun assortiment omvat draagbare beamers, ultra-short-throw modellen en high-end projectoren voor professioneel gebruik.

Ondersteuning en Garantie

Epson staat garant voor uitstekende klantenondersteuning en biedt vaak uitgebreide garanties voor hun producten. Dit geeft gebruikers gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid van hun investering.

In conclusie, Epson beamers zijn synoniem geworden voor kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde beeldtechnologie. Of je nu een beamer nodig hebt voor zakelijk, educatief of persoonlijk gebruik, Epson biedt een uitgebreid assortiment aan modellen om aan jouw eisen te voldoen. Ontdek de veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties van Epson beamers voor jouw volgende project of presentatie. Haal het beste uit beeldkwaliteit met Epson!

epson beamer