Elektrische ALR CLR Projectischermen voor Ultra Short Throw Beamers

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

Elektrische ALR Projectieschermen voor Ultra Short Throw Beamers

Elektrische projectieschermen met ALR CLR-functie voor ultra short throw projectoren zijn ontworpen om de mogelijkheden van ultra short throw projectoren te verbeteren. Dankzij de ALR (ambient light rejecting) technologie kan in elke omgeving een helderder en duidelijker beeld worden geprojecteerd, zelfs in kamers die sterk verlicht zijn of ramen hebben.

Het projectiedoek van deze speciale projectieschermen is voorzien van kleine driehoeken welke het licht van de beamer naar de kijker sturen. Zou je een standaard scherm gebruiken krijg je met een ust beamer vaak onderin te veel licht en aan de bovenzijde van het scherm te weinig licht. Ook wel washing effect genoemd. Deze schermen zijn speciaal ontwikkelt voor de UST beamers. 

In tegenstelling tot de High contrast schermen zijn deze doeken met driehoeken er op speciaal gemaakt voor dit doeleinde. De grijze high contrast schermen hebben enkel een grijs doek voor beter contrast.

De combinatie van ALR- en CLR-technologie zorgt voor een superieure beeldkwaliteit met diep, donker zwart en heldere kleuren, en een brede kijkhoek tot 180 graden. Met een groottebereik tot 130 inch bieden deze elektrische projectieschermen een grote schermervaring die vier keer groter is dan een 60 inch TV. De combinatie van een ALR Projectiescherm UST met een ultra short throw projector biedt prachtige beelden op elk moment van de dag, dankzij het omgevingslicht afstotende schermoppervlak.