Installatie van uw beamer of projectiescherm

Installatie en Montage 

 

Zoek jij een betrouwbare partij met professionele mensen die je kunnen adviseren en een totaaloplossing kunnen installeren?

Bij Beamer-winkel.nl zijn we gespecialiseerd in het monteren en installeren van beamer en projectieschermen, zakelijke projectoren en home cinema opstellingen.
Onze installateurs leveren altijd de beste kwaliteit als het gaat om installatie. Erkende beamer installateurs die u kunnen helpen met de aanschaf, het onderhoud en de installatie van uw beamer en projectiescherm op locatie. Gespecialiseerd in het ophangen, instellen en afstellen van beamers, evenals andere mogelijke benodigdheden voor een succesvolle presentatie of thuisbioscoop. 

Scherpe Prijzen en Offerte vooraf

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten ruimtes, zoals home cinema ruimtes. theaterzalen, congresgebouwen, gebedshuizen en meeting/board-rooms. Wij adviseren in de aankoop van het juiste projectiescherm bij de juiste beamer. En houden hier rekening met de hoeveelheid licht in de omgeving. Dankzij onze ervaring bieden we jou de beste oplossing voor de gewenste opstelling en natuurlijk ook belangrijk tegen een scherpe prijs. 

Laat ons het vervelende werk doen

Een aanvraag tot installatie is kosteloos en vrijblijvend. We zullen u ten alle tijden het beste advies mogelijk geven, zelfs als dat betekent dat het soms niet mogelijk is. We zijn altijd eerlijk tegen de eindklant. Zelf stoeien met afstanden of keystone is hierbij verleden tijd. 

Advies en bijhorende Offerte is altijd GRATIS. Je bent pas verbonden met verplichtingen als je onze offerte hebt geaccepteerd en ondertekend hebt.  

Vragen 

Voordat we kunnen beginnen met de aanvraag zullen wij je een aantal vragen stellen over de ruimte en de hoeveelheid licht dat aanwezig is. Wil je de aanvraag versnellen? Stuur ons dan de volgende vragen vast toe:

-Hoe groot is de ruimte waar geprojecteerd gaat worden?
-Hoeveel licht is er aanwezig? (een foto is altijd welkom)
-Welk formaat beeld had je gewenst?
-Wat gaat er gepresenteerd worden? Films of Powerpoint e.d.
-Hoeveel personen zullen er naar het scherm kijken?
-Op welke manier ga je content naar de beamer sturen? Laptop of mobiel e.d.
-Wat vind je belangrijk aan de beamer?
-Welke beeldresolutie is gewenst?

Als je deze vragen kunt beantwoorden kunnen wij de aanvraag tot installatie versnellen. Mocht je geen idee hebben en hier met ons over in gesprek willen kan dat uiteraard ook. Stuur ons de antwoorden op deze vragen naar [email protected] met de aanvraag en locatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We houden altijd rekening met de wensen en niet onbelangrijk het budget. 

 

 

Een greep uit onze klanten

Albrecht e-techniek beamer gekocht bij beamer-winkel.nl    consious hotel projector gekocht bij beamer-winkel.nl    hotel voeren klant beamer winkel    hema klant beamer-winkel.nl