WK2022 beamers en projectieschermen

Het WK2022 Kijk je natuurlijk het beste op een beamer!

Omdat het WK2022 er bijna is en wij fan zijn van een potje voetbal kijken hebben we weer wat mooie deals voor jouw geselecteerd! 

Bekijk de onderstaande deals en scoor deze vandaag nog! Zo kijk jij het WK2022 samen met je vrienden of collega’s op een mega groot scherm.

We beginnen met een algemene deal en dat is een kortingscode voor 10 euro op alle beamers in ons assortiment!

Korting op beamers wk2022

Gebruik de code WK2022 tijdens het afrekenen om direct 10 euro korting te ontvangen op de beamer van jouw keuze. 

WK Deal 1

WK deals projector beamer scherm

Bekijk alle wedstrijden in 4K UHD met de Optoma UHD38x. Dit in combinatie met de Elite screens OMS120HR2 welke je op kunt zetten in enkele minuten. Deze combi maakt het kijken van de voetbal wedstrijden met het gezin of de buurt een prachtige scherpe deal.

Deal 2

WK deal 2

De Optoma HD146X is een van de krachtigste FULL HD beamers die er zijn, gecombineerd met de Elite Screens Electric110XH is dit een scherpe deal waarbij je een elektrisch projectiescherm met een mooie beamer samenvoegt. Je kunt thuis of op de sportvereniging genieten met familie en vrienden.

Deal 3

WK deals 3

Wie tijdens maar ook zeker na het WK wil genieten van zijn aankoop kan kiezen voor deze cominatie van een Viewsonic X2000L met een iVisions Edge 4K ALR. Deze combinatie van 4K ultra short met een scherm welke je overdag ook kunt gebruiken bij daglicht is niet alleen tijdens het WK een genot om naar te kijken, maar alle films en series die je na het WK gaat streamen zullen zeker van het hoogste niveau zijn.

Deal 4

beamer kopen wk2022 qatar

De Elite screens OMS120staat voor gemak (op te zetten in slechts 2 minuten) en voor groot beeld. Dat komt natuurlijk goed van pas als jij de wedstrijden wil laten zien aan de hele buurt, of liever geen projectiescherm aan het plafond wil hangen. Ideaal dus. 

Deal 5

WK2022 beamer korting actie

Wil jij graag het beste van het beste? Kies dan voor de Elite screens SKT110XHW. Dit 4K model projectiescherm word standaard geleverd met afstandsbediening en wandschakelaar. Zo kun jij zelf kiezen waar de voorkeur naar uitgaat. Ook blijft dit scherm gespannen door de spankabels aan de zijkant voor een altijd strak gespannen doek. Zo is dit doek net zo gespannen als jij tijdens de wedstrijden!

 

Snelle beslissers krijgen ook nog een 2 pathe thuis kaarten cadeau*
*voor de eerste 50 orders

Met zulke deals staat niks ons ORANJE LEGIOEN in de weg om een spetterende wedstrijd te laten zien.

Jij hebt al gewonnen. Nu onze jongens nog! 

WK2022 beamer en projectiescherm kopen wk kijken projector