Huddly IQ Product Review - Vergader Camera 2.0

Huddly IQ Product Review - Vergader Camera 2.0

0 reactie minuten lezen
Bekijk onze review over de Huddly IQ video vergader camera. Het nieuwste en een van de beste op de markt. Zo maak je van jouw kantoor of huis een echte professionele "huddle room". Lees hier waarom

Huddly IQ Product Review

Huddly begon zijn reis in Oslo, Noorwegen, pas in 2013. Het bedrijf noemt zichzelf een "vision technology major" en brengt geavanceerde Scandinavische hardware, software en AI-technologieën samen om innovatieve videosamenwerkingstools te creëren.

De producten van Huddly staan bekend om hun flexibiliteit, gebruiksgemak en eenvoudig te upgraden functies. Interessant is dat het bedrijf voortdurend nieuwe updates toevoegt aan zijn productlijn, waardoor de relevantie, populariteit en directheid gewaarborgd blijven. Huddly staat vooral bekend om het creëren van video-samenwerkingstools, perfect voor teamvergaderingen, huddle rooms en conferenties. Zo gebruik je eenvoudig zoom, microsoft teams en andere video vergader software in combinatie met deze krachtpatser.

Huddly IQ is een intelligente groothoekcamera met een natuurlijk beeld van 150 graden en real-time framing. Een update van de vorige Huddly GO, het apparaat wordt gepresenteerd als een van de eerste in zijn soort; een AI-aangedreven smart camerasysteem met een ingebouwde mic-array en een neurale engine voor naadloze AI-interacties en geavanceerde analyses. Het is extreem compact, draait op USB, en kan ontmoetings- en samenwerkingservaringen voorgoed transformeren naar een hoger niveau.

Binnen in de Huddly IQ

Laten we wat dieper ingaan op de functies van het product.

De AI-gestuurde conferentiecamera - zoals gezegd, Huddly IQ biedt een 150-graden groothoekvideo, heeft ingebouwde microfoons en state-of-the-art AI-mogelijkheden zoals Genius Framing. Genius Framing naturaliseert elke vergadering met meerdere personen, het zoomt in op de deelnemers die aan het woord zijn en zorgt ervoor dat elk frame duidelijk en scherp is.
De bijbehorende Huddly App zorgt ervoor dat de camera altijd up-to-date is, met download opties voor de nieuwste functies. Zo zal er in de toekomst nog meer software beschikbaar komen en hoeft u geen nieuwe camera aan te schaffen om ook gebruik te maken van deze functies.

Bekijk deze video om Genius Framing in actie te zien:

Unieke video opname methode

De engine in de Huddly IQ zorgt ervoor dat het reactievermogen en de omgevingscognitie met een grotere real-time nauwkeurigheid werken. Gebruikers kunnen er nu voor kiezen om de camera niet handmatig te bedienen, maar met de krachtige AI- en automatiseringsmogelijkheden van Huddly IQ. Zo komen er geen vervelende instellingen meer aan te pas. En werkt het apparaat altijd naar behoren. Is hij altijd scherp en staat hij standaard op de juiste persoon gericht.

Sterke gegevensinzichten

Huddly IQ biedt zijn gebruikers ook de mogelijkheid om gegevens over het gebruik van de vergaderruimte te evalueren, te meten en te analyseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Huddle InSights API.

Waarom Huddly IQ een verschil maakt...

Huddly IQ heeft een aantal fundamentele maar vitale functies geduwd tot hun maximum.

De groothoeklens van 150 graden en de microfoon zijn van studiokwaliteit en maken zowel het zien als het praten tot een plezier met de stabiliteit en kwaliteit van een professionele studio. Aan de andere kant is de neurale en stille motor zeer intuïtief en reageert hij op de veranderende omgeving, zelfs als de Genius Framing-functie snel tussen meerdere teamleden moet switchen.

Er is ook een schat aan inzichten over het gebruik van vergaderruimtes voor organisaties die op verschillende locaties en in verschillende regio's werken. Deze kunnen helpen om hun toekomstige projecten beter te plannen. En de eenvoud van de plug 'n play-functie maakt Huddly IQ klaar voor eenvoudige integratie in elke werkomgeving.

U kunt ook een kijkje nemen in de gegevens en analyses van de vergaderzaal door deze te koppelen aan andere managementdashboards. Dit betekent dat managers het volgende kunnen:

-Vergaderupdates snel en in real-time kunnen delen
-Gemakkelijker samenwerken en coördineren met meerdere belanghebbenden
-Vermijd korrelige en onprofessionele videogesprekken
-Verzamel gegevens over de kwaliteit van de vergaderzaal en de efficiëntie om toekomstige sessies te verfijnen
-Bied uw team een product aan dat even robuust in gebruik is als eenvoudig te implementeren. Zonder dat ze kennis nodig hebben van installatie.

Wat wij vinden van de Huddly IQ

Het valt niet te ontkennen. Huddly IQ is een best-in-class apparaat, perfect geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die serieus en professioneel willen overkomen bij een ontmoeting met potentiële partners of klanten. Het beste aan Huddly IQ is hoe makkelijk het te gebruiken is, het duidelijke en beknopte instructieboekje en de USB-gebaseerde plug 'n' play opstelling. Professioneel beeld en geluid zonder voorkennis met data die je graag wil hebben over je vergadering. 

Omdat bedrijven werken met interne en externe teamleden over de hele wereld, maken tools als Huddly IQ collaboration, de connectiviteit en betrokkenheid zo eenvoudig als het binnenlopen van een vergaderzaal of het delen van een koffie (en brainstormen) met je collega in kantoor.

Bekijk de promofilm van de Huddly IQ:

Ben je net zo enthousiast als dat wij dat zijn over de Huddly IQ? Koop hem dan hier

En, Wist je dat er ook een Huddly Go - Work from home kit bestond?

neem contact op met beamer-winkel

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0