Huddly IQ - Travel Kit - incl. 60cm kabel

  • Op voorraad
  • Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
€799,00
Ontworpen voor huddle rooms en andere kleinere werkruimtes, zorgt Huddly IQ ervoor dat iedereen gezien en gehoord wordt. Het beschikt over HD 150° ultra-groothoek video. Het detecteert de mensen in zijn gezichtsveld en lokaliseert ze perfect, met Genius F...Meer informatie
Inclusief BTW
Snel Geleverd
Deskundige Klantenservice
Gratis Verzending
Veilig met Webwinkelkeur
Laagste Prijs Garantie!
Webwinkel-keurmerk
9,2/10
1087 ReviewsWebwinkel keurmerk
Product informatie
  • EAN: 7090043790115

Productinformatie Huddly IQ


De AI-aangedreven conferentiecamera

De bekroonde Huddly IQ biedt een video vergaderervaring als geen ander, met 150 ° groothoek video, een ingebouwde microfoon array en baanbrekende AI-mogelijkheden.

Perfect beeld
Met Genius Framing detecteert Huddly IQ de mensen in het gezichtsveld, zoomt ze soepel in en kadreert ze. Het past zich automatisch aan wanneer mensen de kamer binnenkomen en verlaten en is ideaal voor videoconferenties met meerdere deelnemers. Overgangen zijn perfect vloeiend en leveren een natuurlijke video vergader ervaring.

Slimmere video.
Betere vergaderingen.
Dankzij een ingebouwde neurale engine kan Huddly IQ in realtime zijn omgeving zien, begrijpen en erop reageren. Huddly IQ neemt de noodzaak weg om de camera te besturen door de gebruikerservaring op slimme nieuwe manieren te automatiseren.

Bekroond ontwerp
Huddly IQ heeft talloze prestigieuze prijzen ontvangen vanwege het prachtige ontwerp, de krachtige functionaliteit en de eenvoud. Het heeft een schone, functionele esthetiek gebaseerd op Scandinavische ontwerpprincipes, gecombineerd met baanbrekende AI-functies. De materialen en het gevoel van het product komen overeen met de beeld- en audiokwaliteit.

Geavanceerde gegevens.
Betere beslissingen.
Huddly IQ geeft organisaties cruciale inzichten in hoe hun vergaderruimtes worden gebruikt, met hoogwaardige analysegegevens die toegankelijk zijn via de Huddly InSights API.

Steeds beter.
Gebouwd om te leren.
Huddly IQ is een edge-based Deep Learning-platform dat is ontworpen om na verloop van tijd nog slimmer te worden met softwareverbeteringen en nieuwe Genius-functiereleases.

Iedereen heeft het gehoord.
Luid en duidelijk.
Huddly IQ's met software verbeterde ingebouwde microfoon array levert optimale vocale helderheid, zodat iedereen zijn stem kan horen.

Elk platform.
Overal.
Via USB gevoed en compatibel met elk platform, Huddly IQ is perfect voor kleine huddle rooms, middelgrote vergaderruimtes en open samenwerkingsruimtes. Sluit hem gewoon aan en u kunt aan de slag.

Verzenden
Product specificaties
  • EAN: 7090043790115
  • Gebruik: Conferentie & Vergaderingen
  • Type: Beeld & Geluid
Reviews
Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen

Met het schrijven van een review maak je elke maand kans op te gekke prijzen!

Huddly IQ - Travel Kit - incl. 60cm kabel
Yes! Dit is het product dat ik wil.
  • Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
€799,00