Viewsonic M1 Pro - Jouw nieuwste mobiele partner

Viewsonic M1 Pro - Jouw nieuwste mobiele partner

0 reactie minuten lezen
De Viewsonic M1 Pro is gearriveerd; het is de nieuwste mobiele partner van het merk. Het apparaat kan 720p HD-beelden tot 254 centimeter breed weergeven. Dat is ideaal voor het aanstaande WK, voor Netflix films of simpelweg voor presentaties op school of op het werk. Wil je graag meer weten over dit nieuwe model? Lees dan dit artikel.

Viewsonic M1 Pro - Jouw nieuwste mobiele partner

De Viewsonic M1 Pro is gearriveerd; het is de nieuwste mobiele partner van het merk. Het apparaat kan 720p HD-beelden tot 254 centimeter breed weergeven. Dat is ideaal voor het aanstaande WK, voor Netflix films of simpelweg voor presentaties op school of op het werk. De M1 Pro heeft een gepatenteerde 3-in-1 standaard, waardoor u overal binnen 360 graden van het apparaat kunt projecteren. Wanneer u de standaard draait, wordt de projector automatisch ingeschakeld; door de beweging om te keren en de lenskap terug te plaatsen, wordt de gadget uitgeschakeld.

Bovendien zorgen twee ingebouwde 3W Harman Kardon-luidsprekers voor een meeslepende geluidservaring. U kunt verbinding maken met het apparaat via verschillende poorten, Bluetooth of draadloze schermspiegelingstools. U kunt de projector op afstand bedienen via de ViewSonic vCastSender-app.

Wil je graag meer weten over dit nieuwe model? Lees dan onderstaand artikel of geniet van de introductie video:

Nieuwste model van Viewsonic: de M1 Pro

Het nieuwste model van Viewsonic is de M1 Pro. Deze kan 720p HD-beelden projecteren en heeft een LED-lichtbron van 600 lumen. Men verwacht dat deze zo’n 30.000 uur meegaat. Dat zijn behoorlijk wat presentaties, voetbalwedstrijden of films. De projector heeft een short throw ratio van 1,07. Dat houdt in dat het een breedbeeld kan leveren bij 2,5 meter vanaf de muur. Nieuw aan de M1 Pro is dat het echt levensechte beelden vertoont. Een film of voetbalwedstrijd was nog nooit zo realistisch.

Zakelijk of op vakantie te gebruiken

Je kunt de Viewsonic M1 Pro voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kan je het bijvoorbeeld simpelweg thuis opvangen ter vervanging van een televisie. Je hebt immers een enorm beeld en qua scherpte is het inmiddels gelijk te noemen aan een moderne televisie.

Maar je kunt het ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Zo kan je het bijvoorbeeld meenemen op vakantie. Wil je graag gedurende het kamperen toch nog even een flink scherm ophangen in de tent? Dan kan dat. Je kunt de Viewsonic M1 Pro namelijk ontzettend gemakkelijk meenemen op reis. Het is geen grote, logge televisie die je hoeft mee te nemen. Het is dus allemaal een stukje gemakkelijker geworden.

Uiteraard is het ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Heb je ergens een presentatie en wil je de presentatie graag visualiseren? Dan is deze draagbare projector daar echt ideaal voor. Daarnaast is het ook prettig voor prestentaties op school. Ook studenten kunnen er dus gebruik van maken.

Bekijk de pagina van de Viewsonic M1 Pro voor meer informatie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0