Viewsonic Lanceert de X1 en X2 LED Smart beamers

Viewsonic Lanceert de X1 en X2 LED Smart beamers

0 reactie minuten lezen
ViewSonic, een toonaangevende wereldwijde leverancier van visuele oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in visuele displays, heeft aangekondigd dat zij twee zeer interessant uitziende, LED-gebaseerde slimme thuisbioscoopprojectoren op de markt brengen. Viewsonic heeft deze de X1 en X2 genoemd.

Viewsonic Lanceert de X1 en X2 LED Smart beamers

ViewSonic, een toonaangevende wereldwijde leverancier van visuele oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in visuele displays, heeft aangekondigd dat zij twee zeer interessant uitziende, LED-gebaseerde slimme thuisbioscoopprojectoren op de markt brengen. Viewsonic heeft deze de X1 en X2 genoemd.

LED's worden van oudsher gebruikt in kleinere draagbare projectoren. Ze hebben de laatste jaren een hogere output, hogere helderheidsniveaus en langere levensduur geboden door verbeterde engineering en fabricagetechnieken. In het geval van de ViewSonic X1 en X2, is de geschatte levensduur van de lichtbron tot een indrukwekkende 30.000 gebruiksuren. En dat met een goed aantal lumen van rond de 3000. Best indrukwekkend te noemen. 
 
viewsonic x1 nieuw
 
Mia Shen, Sr. Business Line Manager van Projectoren bij ViewSonic. - 
 
"De X1 en X2 projectoren zijn de volgende generaties van ViewSonic smart projectoren...We hebben de nieuwste LED-technologie gebruikt om ervoor te zorgen dat we hogere helderheidsniveaus krijgen, zodat deze projectoren kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen met omgevingslicht. De LED lichtbron maakt ze ook super handig om aan/uit te zetten, en kalibratie en aanpassingen kunnen eenvoudig worden gedaan met het unieke schuifdeurontwerp aan de bovenkant van de projectoren. "De ViewSonic X1 en X2 projectoren zijn full high-definition, en tonen een native 1080p resolutie. Hoewel meer beeldschermen in het hogere segment een 4K-resolutie bieden, wordt de meerderheid van de inhoud die vandaag de dag op de markt wordt geproduceerd nog steeds in 1080p geproduceerd en dat zal waarschijnlijk nog een paar jaar zo blijven. Resolutie is slechts één onderdeel van een geprojecteerd beeld van hoge kwaliteit. 
 
"De X1 en X2 bieden niet alleen een hoge helderheid en een groot kijkscherm, maar bieden ook betere kleuren, een langere levensduur en slimme functies, en een geweldige prijs in vergelijking met laserprojectoren."
 
viewsonic x1 en x2 nieuwe led beamers
 
Als ViewSonic's meest recente 1080p projector aanbod een indicatie is, dan zouden de beelden die de X1 en X2 produceren erg goed moeten zijn. Ik denk dat het redelijk is om te verwachten dat deze Full HD projectoren van ViewSonic in staat zullen zijn om een zeer goed uitziend beeld weer te geven. Uiteindelijk zullen we een beter idee hebben zodra we een review exemplaar op de testbank kunnen zetten. 
 
 
ViewSonic heeft een geschiedenis in het maken van projectoren die uitstekend kleurbeheer bieden. Het is dus geen verrassing dat beide projectoren, volgens ViewSonic, levensechte kleuren leveren door middel van de eigen Cinema SuperColor+™-technologie van het bedrijf.
Cinema SuperColor+ neemt filmkleurschema's om een balans van esthetische kleuren te bieden. Het Complementaire kleurschema bevat twee tegenover elkaar liggende hoofdkleuren, waardoor een hoog contrast ontstaat tijdens het kijken.
Het Analogous Color Scheme bijvoorbeeld bevat gelijksoortige kleuren naast elkaar, wat een serene en comfortabele sensatie creëert, terwijl Dynamic Black-technologie meer beelddiepte biedt door zich automatisch aan te passen aan de helderheidsniveaus, zodat gebruikers meer donkere scènedetails kunnen zien.
 
viewsonic black enhancement led
 
Dit is een nieuwe verbetering ten opzichte van de oude LED technologie. Hier waren de zwartwaardes niet altijd even mooi en was vaak eerder grijs dan echt diep zwart. We kijken dus ook erg uit naar deze ontwikkeling met LED. Met 125% Rec.709 kleurdekking bieden de X1 en X2 levendige beelden met hoge contrastprestaties. Bovendien zorgen de dubbele ingebouwde Harman Kardon-luidsprekers voor een meeslepende ervaring.
 
Zowel de X1 als de X2 bieden Bluetooth en Wi-Fi voor het delen van entertainment vanaf andere apparaten. Met de Bluetooth-functie kunnen de X1 en X2 worden gebruikt voor persoonlijk entertainment, hetzij als een krachtige Bluetooth-luidspreker met muziek van een telefoon of tablet, of met een Bluetooth-hoofdtelefoon voor persoonlijk kijken en luisteren. Ik ben erg benieuwd naar ViewSonic's implementatie van deze functie, aangezien veel van de ViewSonic projectoren die ik heb gebruikt of beoordeeld zich meer richten op beeldkwaliteit dan geluidskwaliteit. Uiteindelijk zullen we moeten afwachten of de X1 en X2 concurrerend zijn uitgerust om de producten van concurrenten met deze zelfde functie te evenaren of te verslaan.
 
viewsonic x1 en x2 blog
 
De bandbreedte van de ingebouwde 5GHz Wi-Fi zou waarschijnlijk moeten zorgen voor een zeer soepele en storingsvrije schermspiegeling van slimme apparaten naar het grote scherm, waardoor de streamingkwaliteit beter en eenvoudiger wordt dan ooit. Gebruikers kunnen de X1 en X2 ook bedienen vanaf een smartphone via de Viewsonic vCastSender app's moeiteloze navigatie en touch control.
 
Ontworpen om installatie en beeldaanpassingen eenvoudiger te maken, kan de X1 snel worden opgezet op een tafelblad of worden gemonteerd aan een plafond. Met een short-throw ratio van 0,69-0,83 kan de X2 een schermformaat tot 100″ leveren vanaf een afstand van slechts 1,53 meter - dat betekent opgeschaald enthousiasme dat groter is dan welk tv-scherm dan ook. 
 
Dankzij hun gestroomlijnde uiterlijk kunnen beide projectoren op elke locatie worden opgesteld zonder het bestaande interieur te verstoren. De X1 wordt geleverd met een 1,3x optische zoomlens en de X2 heeft een 1,2x optische zoom. Beide zijn voorzien van automatische keystone- en 4-hoekaanpassingsfuncties die zorgen voor perfect gevormde beelden van boven, onder, voor of opzij en die het opstellen vereenvoudigen.
 
viewsonic x1 en x2 keystone
 
Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken en specificaties van de ViewSonic X1 en X2 Home Entertainment producenten. De grootste verschillen tussen deze twee projectoren is het feit dat de X2 is geüpgraded naar een short-throw van de standaard-throw, en het verschil in zoom ratio. Op papier lijkt de X2 het verschil van €100 zeker waard te zijn.
 

Viewsonic X1 Projector

 
- Standaard-throw thuisbioscoopprojector met 2e generatie LED-technologie en native 1080p (1920×1080) resolutie
 
- 3.100 LED-lumen helderheid en tot 30.000 uur gebruik
 
- Aansluitingen omvatten: USB Type-C- en A-poorten, HDMI 2.0/HDCP 2.2 (2x)
 
- 16 GB lokale opslag om inhoud rechtstreeks op de projector op te slaan
 
- Gemakkelijke en handige firmware-updates via FOTA/Wi-Fi-verbinding
 
- Verticale lensverschuiving, 1,3x optische zoom, H/V keystone, en 4-hoek aanpassing
 
- Direct aan/uit en onderhoudsvrij
 
- Beschikbaar: April 2022 
 

Viewsonic X2 Projector

 
- Short-throw thuisbioscoopprojector met 2e generatie LED-technologie en native 1080p (1920×1080) resolutie
 
- 3.100 LED-lumen aan helderheid en tot 30.000 uur gebruik
 
- Aansluitingen omvatten: USB Type-C- en A-poorten, HDMI 2.0/HDCP 2.2 (2x)
 
- 16 GB lokale opslag om inhoud rechtstreeks op de projector op te slaan
 
- Gemakkelijke en handige firmware-updates via FOTA/Wi-Fi-verbinding
 
- Verticale lensverschuiving, 1,2x optische zoom, H/V keystone, en 4-hoek aanpassing
 
- Direct aan/uit en onderhoudsvrij
 
- Beschikbaar: April 2022
 
Ga voor meer nieuws en informatie over de nieuwe ontwikkelingen of Viewsonic naar onze klantenservice pagina en neem contact op voor verdere vragen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0