Optoma UHZ65UST 4K met ingebouwde soundbar

Optoma UHZ65UST 4K met ingebouwde soundbar

0 reactie minuten lezen
Optoma lanceert de UHZ65UST 4K UHD ultra short throw laserprojector, waarin ook geluid en streaming video zijn geïntegreerd. Dit is volgens de fabrikant het alternatief voor een grootbeeld-tv, én een voor de huidige home cinema systemen.

Optoma lanceert de UHZ65UST 4K UHD ultra short throw laserprojector, waarin ook geluid en streaming video zijn geïntegreerd. Dit is volgens de fabrikant het alternatief voor een grootbeeld-tv, én een voor de huidige home cinema systemen.

De Optoma UHZ65UST is een projector die je op een tv-meubel zet en die vanaf korte afstand projecteert op de muur. De projector kan een beeld tussen 85 en 120 inch (190 tot 260 cm breed) weergeven. Een verplaatsing van 17 cm verandert de projectiegrootte van 85 inch naar 120 inch (van 190 naar 260 cm breedte). Dit is mogelijk dankzij de 0,25:1 vaste glazen lens.

Er zit een mediaspeler in zodat je gebruik kunt maken van populaire streamingdiensten zoals Netflix. Daarbij beschikt de beamer over een premium soundbar ontworpen door Optoma’s zusteraudiobedrijf NuForce en een geïntegreerd smart tv-platform dat zowel internetstreaming als smarthome-bediening mogelijk maakt. De laserprojector kan optioneel worden uitgerust met het ALR-scherm van Optoma. Dit ALR-scherm is zo gemaakt dat het daglicht van de zijkant minder goed reflecteert dan licht van onderaf. Hierdoor krijg je ook in daglicht een goed beeld.

De laserlichtbron heeft een lichtopbrengst van 3500 ANSI lumen en de DLP XPR-chip maakt de projector compatibel met HDR en UHD 4k-resolutie. Bovendien is er een breed kleurengamma (87% DCI-P3) aanwezig. Doordat laser geen lamp heeft, is er een lange levensduur. Ook wordt een laser minder warm, waardoor de projector stiller is. Voor het perfect afstellen van de beeldverhouding gebruik je de SmartFIT-telefoonapp van Optoma. De camera van de telefoon vindt de randen van het scherm en het beeld past zich automatisch aan.

Optoma heeft ook zijn nieuwste Smart + -besturingssysteem in deze projector opgenomen, met Google Assistant voor spraakbesturing van de projector en smart home-apparaten, evenals ondersteuning via het IFTTT-platform. Met spraakopdrachten kun je de projector aan- of uitzetten, het volume regelen en transportfuncties van gestreamde inhoud regelen. Populaire streamingdiensten die worden ondersteund zijn Netflix, Amazon Prime en YouTube. Er zijn 3 HDMI-ingangen voor aansluiting van bijvoorbeeld een Playstation, blu-rayspeler of Chromecast.

De UHZ65UST projector is vanaf nu leverbaar voor een adviesprijs van 3.399 euro.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0