Optoma D2 - Optoma lanceert de nieuwste ultra short laserprojectoren

Optoma D2 - Optoma lanceert de nieuwste ultra short laserprojectoren

0 reactie minuten lezen
Optoma heeft een nieuwe productlijn gelanceerd: De Optoma CinemaX D2. Dit is de opvolger van de succesvolle P2 serie. Deze heeft slechts 30 centimeter afstand naar het scherm of muur nodig en kan 4K UHD beelden projecteren door zijn scherpe laser. Deze nieuwe projector is niet alleen geschikt voor presentaties, films of televisie kijken, maar zelfs ook voor gaming.

Optoma D2 - Optoma lanceert de nieuwste ultra short laserprojectoren

 

Optoma heeft een nieuwe productlijn gelanceerd: De Optoma CinemaX D2. Dit is de opvolger van de succesvolle P2 serie. Deze heeft slechts 30 centimeter afstand naar het scherm of muur nodig en kan 4K UHD beelden projecteren door zijn scherpe laser. Deze nieuwe projector is niet alleen geschikt voor presentaties, films of televisie kijken, maar zelfs ook voor gaming. Dit komt doordat de nieuwe line up voorzien is van een lage 4ms input lag. En extreem snelle beeldverversing. De nieuwe D2 komt er in het Wit en Zwart, en tevens is er een Smart variant. In dit artikel lees je meer over de nieuwe ultra short laserprojectoren van Optoma.

optoma D2 ust laser projector

Optoma D2 Laser projector

Het beeld van de Optoma D2 is extreem goed te noemen. Wat we al zagen bij de P2 was dat je dit model ook op zijn kop kunt hangen. Dit is een van de weinige UST beamers die dit kan. Wij zijn onder de indruk van dit model en het geluid. Maar eerst een snelle opsomming van de prestaties:

 

  • Laserlichtbron met levensduur tot 30.000 uur (ECO-modus)
  • Heldere 3.000 lumen en stabiele output, bereikt 1.800.000 : 1 Contrast.
  • Geweldige kleuren voor spectaculaire en nauwkeurige beelden.
  • Volledig 4K, 8 miljoen pixels display, perfecte pixeluitlijning en groot contrast.
  • Verbluffende HDR 10-prestaties. Helder wit, diepse zwartwaarden en levensechte kleuren.
  • Schitterende game-ervaring met extreem lage 4ms Input Lag voor 240Hz bij 1080P, 16,9ms voor 60Hz bij 4K UHD.
  • eARC (Enhanced Audio Return Channel) voor een audio-ervaring van hogere kwaliteit
  • Ultra short throw functie, 120″ groot scherm op enkele centimeters afstand.

laser projector

 

Dankzij de mogelijkheid om 4-hoek aanpassing, 2D keystone correctie, digitale zoom en warping bij 3*3 matrix te implementeren kan de CinemaX D2 op elke gewenste manier worden geïnstalleerd en op elke muur worden weergegeven.

optoma d2+

Goed beeld en gebruiksgemak

Consumenten zijn telkens op zoek naar een flexibele en eenvoudig te gebruiken home entertainment TV-vervanger om in elke ruimte te genieten van al hun content, films en TV-programma's. Hier moeten de beamers ook aan voldoen, ze moeten snel zijn, makkelijk te bedienen en goed zichtbaar overdag.

De Optoma Cinemax D2 laat zich hier van een goede kant zien. De lichtopbrengst is 3.000 lumen met een contrastwaarde van 1.800.000:1. Om overdag een goed beeld te krijgen. Zowel HDR10 als HLG worden hierbij ondersteund. Het 4K UHD-beeld bestaat uit 3.840 x 2.160 pixels. Zoals je zou kunnen verwachten, voldoet het kleurenpalet aan REC.709 DCI-P3. Daarnaast is het gebruiksgemak van de D2 hoog te noemen, helemaal als je kiest voor de Smart variant met de meegeleverde module voor streaming. Maar natuurlijk kun je de standaard versie ook smart maken i.c.m. een Chromecast om zo volledig van alle gemakken te voorzien. Dit is ook een budget vriendelijkere keuze.

 

Optoma D2 heeft een Enhanced Gaming Mode

Wil je de projector ook graag gebruiken voor gaming? De Optoma D2 is dan een goede keuze. Het beschikt namelijk over Enhanced Gaming Mode. Deze heeft een verversingsnelheid van 16 ms bij 4K/60 Hz en 4 ms bij 1.080P/240. Daarmee kan je zowel online als offline games fanatiek spelen. Je kunt dus ook gemakkelijk een LAN-party organiseren en spelen tegen andere spelers met een gaming monitor. Of kan je met de hele vriendengroep samen gamen met behulp van deze prachtige projector.

optoma d2 gaming modus

Verkrijgbaar in wit en zwart

De Optoma D2 is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: wit en zwart. Qua specificaties zijn de beide varianten hetzelfde. Het betreft dus alleen een verschil in kleur. Dat is een persoonlijke voorkeur. Over het algemeen zie je minder snel krasjes op een zwarte projector. Een zwarte projector kan daarentegen weer mooi staan op een zwarte kast. Je zult hierin dus zelf een keuze kunnen maken.

 

De Optoma D2 bestellen?

Wil je de Optoma CinemaX D2 graag bestellen? Via deze link kan je het product bekijken. Op deze pagina vind je nog een handig overzicht van alle specificaties. Je bestelling plaatsen is ontzettend gemakkelijk. Je hebt keuze uit meerdere betaalmethodes én als je tijdig bestelt heb je de projector morgen al in huis.

Bekijk de video van de Optoma D2

Vergelijk producten0