LG PF50KS Product Review - Handige Mini beamer met Accu

LG PF50KS Product Review - Handige Mini beamer met Accu

0 reactie minuten lezen
Durf je eindelijk de overstap te maken en ben je op zoek naar een full HD beamer, maar wel in een handig formaat? Misschien omdat je niet genoeg ruimte hebt voor een grote tv of gewoon omdat je een echte gadget freak bent. Hoe dan ook, de LG PF50KS beamer is een fantastische optie.

LG PF50KS productreview

Durf je eindelijk de overstap te maken en ben je op zoek naar een full HD beamer, maar wel in een handig formaat? Misschien omdat je niet genoeg ruimte hebt voor een grote tv of gewoon omdat je een echte gadget freak bent. Hoe dan ook, de LG PF50KS beamer is een fantastische optie. Wil je alle ins en outs weten van deze full HD beamer? Lees dan snel verder. In deze LG PF50KS productreview leggen we het allemaal uit.

lg pf50ks

Beeldresolutie

De PF50KS is een heuse 1080p projector en biedt een lichtsterkte van 600 lumen. Volgens LG kan je ondanks de enorme 12000 mAh accu maar zo’n 2,5 uur zonder tussenkomst van een stopcontact gebruikmaken van deze projector, die een maximale beelddiagonaal van 100 inch biedt.  Dit komt niet meer als een verrassing: de LG PF50KS heeft een full HD resolutie. Dit komt neer op 1080p waarmee elk klein detail te zien is. Ondertiteling is hierdoor ook perfect te lezen. Je kunt tot wel 100 inch naar een scherp beeld kijken. Zowel foto’s als video’s zijn hiermee zuiver. Als je de beamer in de ECO modus gebruikt heb je daarnaast vrijwel geen last van het geluid van de ventilator.

Compacte full HD beamer

De LG PF50KS valt onder de mini beamers. Is overigens scherp geprijsd en kan ook nog eens makkelijk worden meegenomen. Heb je geen ruimte voor een 60 inch tv in je slaapkamer of woonkamer, maar wil je wel van films op het grote scherm genieten? Dan is de LG PF50KS dus een perfecte optie.

Deze compacte beamer heeft ook het voordeel dat er een ingebouwde accu in zit. Deze gaat zo’n 2,5 uur mee. Wil je de beamer bijvoorbeeld gebruiken voor een presentatie op werk of ben je op een locatie waar je geen stopcontacten ter beschikking hebt, dan kun je alsnog de beamer gebruiken. Er is geen verschil te merken tussen het gebruik via netsnoer of via de accu.

LG PF50KS smart tv

Ook deze mini beamer mag niet achterblijven op technologie. Het beschikt daarom ook over smart TV (WebOs). Hiermee kun je, als je verbonden bent met WiFi, gemakkelijk gebruik maken van al je streaming diensten. Zo kun je je favoriete Netflix serie bekijken of Youtube video's vanaf je mobiel streamen.

Naast alle draadloze opties heef de LG PF50KS ook verschillende uitgangen. Zo is er een usb en usb-c aansluiting, maar ook verschillende hdmi mogelijkheden. Wil je graag een volledige bioscoopervaring en ook je geluid maximaliseren? Dan kun je via de bluetooth optie een externe speaker verbinden.

lg pf50ks smart tv webos

Aandachtspunten LG PF50KS

Om deze LG PF50KS productreview zo eerlijk mogelijk te houden is het ook belangrijk om de wat mindere punten te benoemen. Gelukkig zijn de aandachtspunten van deze beamer minimaal. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de beamer het best presteert in een donkere ruimte. Vooral bij een beeldformaat van 100 inch. Bij 80 inch zul je hier al veel minder last van hebben. De 600 ANSI lumen volstaan hiervoor prima. Al met al een beamer met ontzettend veel voordelen en mogelijkheden.

Specificaties LG PF50KS

Levensduur Lamp: 30.000 uur
HDMI Poorten: 2
Hoorbaar Geluid: 30dB (23dB ECO)
USB-Poorten: 3
Energieverbruik: 64W
Audio Input Poorten: 5

Bekijk meer van de LG PF50KS 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0