Gamen op je Beamer - De UHZ35ST is de oplossing

Gamen op je Beamer - De UHZ35ST is de oplossing

0 reactie minuten lezen
Na uitgebreid testen zijn we ervan overtuigd dat de Optoma UHZ35ST zijn beloften van verbluffende beeldkwaliteit en sublieme gaming prestaties waarmaakt.

Onze Game Ervaring met de Optoma UHZ35ST

Als fervente gamers en liefhebbers van thuisbioscopen waren we enthousiast om bij Beamer-winkel.nl de Optoma UHZ35ST aan een grondige test te onderwerpen. Met hooggespannen verwachtingen namen we deze projector onder de loep, klaar om te ontdekken of het zijn beloften van verbluffende beeldkwaliteit en sublieme gaming prestaties waarmaakt. Hier is onze diepgaande evaluatie van de Optoma UHZ35ST.

Gamen op de beamer

Bij het uitpakken van de Optoma UHZ35ST werden we meteen getroffen door zijn compacte en toch robuuste ontwerp. Met afmetingen van 10,79 x 4,49 x 8,5 inch en een gewicht van slechts 6,61 pond, maakt deze projector indruk met zijn draagbaarheid en duurzaamheid. De constructie voelt solide aan en straalt kwaliteit uit, wat bijdraagt aan onze verwachtingen voor een premium product.

optoma uhz35stx gaming

Installatiegemak en Flexibiliteit

Het opzetten van de Optoma UHZ35ST was een fluitje van een cent. Dankzij de korte projectieafstand en de mogelijkheid om een 16:9 beeld te projecteren van 36 inch tot maar liefst 300 inch diagonaal, hadden we veel flexibiliteit bij het kiezen van onze projectie-instellingen. Met de Geometric Correction functie konden we eenvoudig de beelduitlijning aanpassen voor een perfecte projectie, zelfs in uitdagende omgevingen. Bij ons in de showroom op een fixed frame van 120 inch was dit echt een plaatje!

optoma uhz35stx gaming projector

Beeldkwaliteit en Kleurnauwkeurigheid

Toen we de UHZ35ST voor het eerst inschakelden, werden we onmiddellijk weggeblazen door de beeldkwaliteit zoals we van Optoma gewend waren. De levendige kleuren en scherpe details brachten onze games en films tot leven op het grote scherm. We hebben de verschillende beeldmodi uitgeprobeerd met een Playstation 5 en ontdekten dat de Reference-modus voor SDR en HDR10 voor HDR-signalen de meest nauwkeurige kleuren en beeldprestaties leverden. Met een indrukwekkende kleurnauwkeurigheid en diepe zwarttinten werden we volledig ondergedompeld in onze game- en filmervaringen.

Gaming Prestaties en Responsiviteit

Als toegewijde gamers waren we vooral benieuwd naar de gaming prestaties met de PS5 van de UHZ35ST. En we werden niet teleurgesteld. Met een inputlatentie zo laag als 4 ms en ondersteuning voor framesnelheden tot 240Hz in 1080p, bood deze projector een uiterst responsieve game-ervaring. We merkten geen enkele vertraging op tijdens het spelen van snelle actiespellen, waardoor we ons volledig konden concentreren op de gameplay. Dat lukte aardig met Fortnite. 

Connectiviteit en Geluidskwaliteit

Hoewel de UHZ35ST geen ingebouwde streamingplatforms biedt, waren we tevreden met de connectiviteitsopties die worden aangeboden. Met HDMI 2.0-poorten, USB-connectiviteit en netwerkcommunicatiemogelijkheden hadden we tal van mogelijkheden om onze favoriete content af te spelen. We gebruikten hiervoor een Chromecast 4K en streamden Netflix films. De ondersteuning voor ARC/eARC maakte het eenvoudig om digitale audio uit te voeren naar ons geluidssysteem, wat resulteerde in een meeslepende geluidservaring tijdens het gamen en film kijken. Gecombineerd met een JBL Soundsysteem.

Onze Conclusie: Een Winnaar in Gaming en Home Entertainment

Na uitgebreid testen zijn we ervan overtuigd dat de Optoma UHZ35ST zijn beloften van verbluffende beeldkwaliteit en sublieme gaming prestaties waarmaakt. Met zijn compacte ontwerp, nauwkeurige kleuren en responsieve gameplay biedt deze projector een ongeëvenaarde ervaring voor zowel gamers als liefhebbers van thuisbioscopen. Als je op zoek bent naar een projector die je gaming- en kijkervaring naar nieuwe hoogten tilt, dan is de Optoma UHZ35ST de perfecte keuze. En de beamer kan op korte afstand een groot beeld weergeven wat op de meeste gaming kamers wel gewenst is. Een absolute aanrader dus. 

Wij gaan weer verder met gamen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0