De XGIMI HORIZON Max en Aladdin: De Toekomst van Thuisprojectie

De XGIMI HORIZON Max en Aladdin: De Toekomst van Thuisprojectie

0 reactie minuten lezen
De toekomst van thuisentertainment komt eraan met de onthulling van de XGIMI HORIZON Max en de XGIMI Aladdin op CES 2024. Met de innovatieve functies en geavanceerde technologieën, beloven deze projectoren een revolutie teweeg te brengen in de wereld van thuisprojectie.

De XGIMI HORIZON Max en Aladdin: De Toekomst van Thuisprojectie

Met de onthulling van de HORIZON Max en de XGIMI Aladdin op CES 2024 heeft XGIMI opnieuw zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit in de thuisprojectie-industrie laten zien. De Max is een 4K long-throw projector met IMAX-certificering en Dolby Vision, die volgens XGIMI de eerste in zijn soort is. Daarnaast is de Aladdin een combinatie van plafondlamp en projector. De projectoren zijn ontworpen met een strak design, wat een unieke uitstraling geeft aan deze geavanceerde apparaten.

De Onthulling van Xgimi HORIZON Max 

De HORIZON Max belooft een ongeëvenaarde kijkervaring te bieden met opmerkelijke specificaties, waaronder 3.100 lumen helderheid en een contrastverhouding van 2000:1. En geeft Imax en Dolby Vision in een apparaat. Het is duidelijk dat XGIMI streeft naar een ongeëvenaarde filmervaring in huis met deze projector. Naast de HORIZON Max wordt ook de Aladdin onthuld, een projectoroplossing die dienst doet als alles-in-één overheadlamp, projector en luidsprekersysteem. De prijs en beschikbaarheid van beide gadgets moeten nog worden onthuld.

Xgimi horizon Max

Samenwerking met IMAX

XGIMI heeft samengewerkt met IMAX om een ongelooflijke thuisentertainmentoplossing te leveren. De HORIZON Max maakt gebruik van twee compleet nieuwe technologieën: Dual Light 2.0 en ISA 5.0 (Intelligent Screen Adaptation). ISA 5.0 is de basis van het apparaat en stelt het in staat om naadloos te interacteren met de oppervlakte van de gebruiker en zich automatisch aan te passen voor de beste beeldkwaliteit binnen die specifieke ruimte. Daarnaast maakt de Dual Light 2.0-technologie gebruik van twee verschillende lichtbronnen voor nog helderdere weergave. Deze technologieën zullen ook worden gebruikt in de aankomende projectorlijn van XGIMI, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn.

Onthulling Xgimi Aladdin

De Xgimi Aladdin is een opmerkelijke toevoeging aan het assortiment van Xgimi, aangezien het een combinatie biedt van een plafondprojector, slimme verlichting en een luidspreker in één apparaat. Het kan een HD-beeld van maximaal 100 inch projecteren met een projectieverhouding van 0,7:1 en is voorzien van een ingebouwde Harman Kardon luidspreker die 360-graden geluid levert. De Aladdin biedt ook dynamische achtergronden, interactieve kinderboeken op groot formaat en omgevingsgeluiden voor het slapengaan, wat het een eervolle vermelding heeft opgeleverd bij de CES 2024 Innovation Awards

Xgimi Aladdin

Prijs Xgimi Horizon MAX en Xgimi Aladdin

Zowel de Aladdin als de HORIZON Max worden naar verwachting midden 2024 uitgebracht, maar de prijs en officiële releasedata moeten nog worden bevestigd. De aankondigingen volgen op de release van de Xgimi Horizon Ultra, een compacte projector met Harman Kardon geluid. Door nieuwe technologieën als Dual Light 2.0 en ISA 5.0 te gebruiken, hoopt XGIMI zijn toekomstige productlijn nog aantrekkelijker te maken voor liefhebbers van projectoren en potentiële consumenten in de branche.

Bekijk de Video van de Xgimi Horizon Max op de CES2024:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0