De Optoma UHD35STx: de short throw 4K beamer voor thuisbioscoop en gaming

De Optoma UHD35STx: de short throw 4K beamer voor thuisbioscoop en gaming

0 reactie minuten lezen
de Optoma UHD35STx een indrukwekkende projector die uitblinkt in beeldkwaliteit en geschikt is voor zowel thuisbioscoop als gaming settings. Met zijn 4K Ultra HD resolutie, hoge helderheid en contrast, en ondersteuning voor HDR10 en HLG, biedt de UHD35STx heldere en levendige beelden die perfect zijn voor het bekijken van films en games.

De Optoma UHD35STx: de ultieme 4K beamer voor thuisbioscoop en gaming

De Optoma UHD35x in het kort:

De Optoma UHD35STx is een high-end beamer met veel indrukwekkende specificaties. Zo biedt deze beamer een resolutie van 4K Ultra HD (3840x2160 pixels) voor haarscherpe beeldkwaliteit en is hij voorzien van een heldere 3600 ANSI Lumen lamp als lichtbron. Dit zorgt ervoor dat de projector zowel in een donkere thuisbioscoop setting als in een verlichte woonkamer heldere en levendige beelden kan projecteren.

optoma uhd35stx sport 4k beamer projector

 

Daarnaast ondersteunt de UHD35STx ook HDR10 en HLG content, wat betekent dat films en games in de mooiste kleuren en met meer contrast en details kunnen worden weergegeven. Dit maakt de projector een geweldige keuze voor liefhebbers van home entertainment. Bovendien heeft de beamer een extreem lage input lag van 4,2 ms, wat hem ideaal maakt voor gamers die op zoek zijn naar een vloeiende en responsieve gaming ervaring.

 

Indrukwekkende specificaties

De Optoma UHD35STx biedt een aantal grote voordelen wanneer u hem gebruikt in een thuisbioscoop of woonkamer setting. Zo heeft de beamer een heldere 3600 ANSI Lumen lamp als lichtbron, wat zorgt voor levendige en heldere kleuren die uw films en games tot leven laten komen. De beamer heeft ook een contrastratio van 1.000.000:1, wat betekent dat hij in staat is om diepe donkere gebieden en heldere highlights weer te geven, wat zorgt voor een dieper en meer gedetailleerd beeld. En dus een betere beleving.

 

Daarnaast biedt de UHD35STx ook 4K Ultra HD resolutie, wat betekent dat hij in staat is om beelden met vier keer de kwaliteit van Full HD weer te geven. Dit zorgt voor een verbluffende beeldkwaliteit met haarscherpe details en een prachtige diepte en helderheid. Al deze kenmerken samen maken van de Optoma UHD35STx een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een topkwaliteit beamer voor gebruik in de thuisbioscoop of woonkamer.

Daarnaast is de Optoma UHD35STx een Short throw model, welke geschikt is voor beelden dichterbij het projectiedoek. Hierdoor is de lichtopbrengst beter dan een beamer die verder weg staat zoals bij de bekende UHD38x en UHD35x het geval was. Zelfde specs maar dan dichterbij het projectiescherm. Ideaal voor de wat kleinere ruimtes en woonkamers.

Ultieme beamer voor gamers

Een van de grote voordelen van de Optoma UHD35STx is dat hij een extreem lage input lag van slechts 4,2 ms heeft. Dit betekent dat er bijna geen vertraging is tussen de actie op het scherm en de tijd dat de beamer deze weergeeft. Dit maakt de beamer een geweldige keuze voor gamers, die op zoek zijn naar een beamer die kan bijhouden met hun snelle actie en reflexen.

optoma uhd35stx game ervaring

 

Daarnaast is de UHD35STx ook compatibel met verschillende gaming systemen, waaronder de PlayStation 4, Xbox One, en de Nintendo Switch. Dit betekent dat u met de beamer een grote verscheidenheid aan games kunt spelen in haarscherpe 4K resolutie, wat zorgt voor een onvergetelijke gaming ervaring. Zeker nu spellen meer eisen op het gebied van beeldverversing en reactietijd. Al deze kenmerken maken van de Optoma UHD35STx een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een beamer die kan bijhouden met hun snelle actie en reflexen.

 

Lange levensduur en handige functies

Een ander voordeel van de Optoma UHD35STx is dat de lamp lang meegaat. In Dynamische modus kan de lamp tot wel 15.000 branduren mee, wat betekent dat u jarenlang van de beamer kunt genieten zonder dat u de lamp hoeft te vervangen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Daarnaast heeft de UHD35STx ook handige functies zoals keystone correction, waarmee u het beeld gemakkelijk kunt aanpassen als de beamer niet helemaal recht op het projectieschermscherm gericht is. Dit is handig als u de beamer niet op precies dezelfde hoogte als het scherm heeft zoals bijvoorbeeld op een tafel of aan het plafond, of als u de beamer in een hoek wilt gebruiken.

Verder heeft de UHD35STx ook een verscheidenheid aan input- en output-connecties, waaronder twee HDMI-poorten, een USB-A-poort, een audio-output en meer. Dit maakt het gemakkelijk om de beamer aan te sluiten op andere apparaten, zodat u films, games en andere content kunt weergeven op het grote scherm. Al deze functies maken van de Optoma UHD35STx een veelzijdige en gebruiksvriendelijke beamer die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Veelzijdige en gebruiksvriendelijke beamer

Als we kijken naar vergelijkbare projectoren op de markt, biedt de Optoma UHD35STx een unieke combinatie van kenmerken en waarde voor de prijs. Zo heeft het een lage input lag, wat uniek is voor projectoren in deze prijsklasse. Daarnaast biedt het ook ondersteuning voor HDR10 en HLG, waardoor het een geweldige keuze is voor het bekijken van de nieuwste films en games met rijke kleuren en hoge contrasten.

Bovendien heeft de UHD35STx een lamp die tot 15.000 uur meegaat in de Dynamische modus, wat betekent dat u jarenlang kunt genieten van heldere en levendige beelden zonder de lamp te hoeven vervangen. Dit, samen met de handige functies zoals keystone correction en verschillende input- en output-connecties, maakt de UHD35STx een geweldige keuze voor zowel thuisbioscoop als woonkamer settings.

 

Conclusie

In conclusie is de Optoma UHD35STx een indrukwekkende projector die uitblinkt in beeldkwaliteit en geschikt is voor zowel thuisbioscoop als gaming settings. Met zijn 4K Ultra HD resolutie, hoge helderheid en contrast, en ondersteuning voor HDR10 en HLG, biedt de UHD35STx heldere en levendige beelden die perfect zijn voor het bekijken van films en games.

Daarnaast heeft de UHD35STx ook een lage input lag, wat betekent dat gamers kunnen genieten van een soepele en responsieve gaming-ervaring. Bovendien heeft de projector een langdurige lamp en handige functies zoals keystone correction en verschillende input- en output-connecties.

In het algemeen is de Optoma UHD35STx een geweldige keuze voor jouw als je op zoek bent naar een hoogwaardige 4K projector voor hun thuisbioscoop of gaming setup.

 

Bekijk de video van de Optoma UHD35STx

Wil jij deze beamer bestellen? Klik dan hier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0