BenQ W2700 Review

BenQ W2700 Review

0 reactie minuten lezen
Afgelopen week mochten wij de BenQ W2700 thuis testen.

Afgelopen week mochten wij de BenQ W2700 thuis testen.. 

De verwachting was hoog gespannen aangezien wij de volgende introductie mee kregen;

"Met deze AWARD winnende projector haalt u de ultieme bioscoopervaring in huis. Met zijn chique bronskleurige uiterlijk van geborsteld metaal aan de voorzijde is dit een aantrekkelijk design voor elke woonkamer. Met een groot kleurbereik en hoog contrast voorziet deze beamer de beelden van een prachtige en haarscherpe kwaliteit. Met de ondersteuning voor HDR10 & HLG (High Dynamic Range) produceert deze beamer een super realistisch beeld en waant u zich midden in de actie. Of u nu lekker een serie wilt kijken of zich wil laten mee sleuren in de beste films, het zal nooit meer hetzelfde zijn met de BenQ W2700."

Bij het uitpakken werd al snel duidelijk hoe bijzonder fraai dit apparaat er uit ziet

benq w2700 testen blog

Het heeft inderdaad een chique uitstraling en voelt sterk aan.
Nu nog even aansluiten! ook hier heeft BenQ over nagedacht, het design is eenvoudig en overzichtelijk en bied all mogelijkheden om het apparaat goed an te sluiten. En heeft bovendien niet onnodig veel ruimte nodig om ergens op te staan. Handig en gebruiksvriendelijk dus!

benq w2700 review

Zodra de beamer is aangesloten valt direct de helderheid van het beeld op.
Het is duidelijk een 4K beamer met en groot lichtopbrengst. Dankzij de 4K resolutie van 3840 x 2160 biedt deze beamer je de scherpte die moderne televisies bieden, alleen dan op een veel groter beeldformaat. De BenQ W2700 projecteert 100 inch diagonaal van 250 t/m 290 cm afstand. 
Het is een genot om films te bekijken met dit apparaat!
De prijs in verhouding tot het beeld is het absoluut waard.
Wij hebben meerdere beamers mogen testen maar dit was zeker een van de betere die wij de laatste tijd hebben mogen bekijken.

Ben je een liefhebber van films dan is deze een must voor jouw kamer!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0