Optoma presenteert de Optoma L1 - De Nieuwste UST LED beamer

Optoma presenteert de Optoma L1 - De Nieuwste UST LED beamer

0 reactie minuten lezen
Optoma heeft de Optoma L1 geïntroduceerd, een ultra-short-throw model met 4K UHD-resolutie. Dit apparaat kan beelden projecteren tot wel 105-inch (~267 cm) breed met een throw ratio van 0,25:1. De L1-projector heeft een helderheid van 2.500 lumen dankzij de 4LED-technologie

De nieuwe Optoma L1 gepresenteerd op de ISE 2023

Optoma heeft de Optoma L1 geïntroduceerd, een ultra-short-throw model met 4K UHD-resolutie. Dit apparaat kan beelden projecteren tot wel 105-inch (~267 cm) breed met een throw ratio van 0,25:1. De L1-projector heeft een helderheid van 2.500 lumen dankzij de 4LED-technologie die het volledige Rec. 709-kleurengamma dekt. De contrastverhouding is 1:800.000:1 en het apparaat ondersteunt zowel HDR als HLG.

Optoma L1 beamer

Gamen op de Optoma L1

Een gaming-modus op de Optoma L1 verbetert het contrast en de kleuren voor een meeslepende ervaring. Met een vertraging van slechts 27 ms bij 4K of 15 ms bij 1080p en een verversingssnelheid van 240 Hz, biedt deze instelling een ideale gamingervaring. Andere gamingfuncties zijn motion smoothing-technologie en poorten zoals HDMI 2.0, 3,5 mm audio en USB-A om externe apparaten aan te sluiten. Het apparaat heeft een ingebouwd luidsprekersysteem van 20 W en genereert gemiddeld 26 dB. Bovendien kunt u het beeld corrigeren met verschillende hulpmiddelen, zoals een keystone-functie met vier hoeken.

optoma L1 ust beamer

Ervaar mooie kleuren en prestaties

Ervaar verbluffende kleuren en betrouwbare prestaties bij het bekijken van films, tv-programma's en het spelen van games in elke omgeving met Optoma-projectoren. Onze thuisprojectoren zijn ontworpen om het internationale HDTV-standaard Rec.709-kleurengamma nauwkeurig te reproduceren, wat zorgt voor een nauwkeurige weergave van filmische kleuren, zoals bedoeld door de regisseur. Voor een meer levendig kleurenpalet dat ideaal is voor games en animatiefilms, kunnen verzadigde kleuren worden gebruikt.

Milieubewust

Het apparaat wordt geprezen als "milieuvriendelijk" dankzij energiebesparende functies, zoals de 4LED-technologie, die het energieverbruik met 47% vermindert in vergelijking met een lamp. De behuizing is gemaakt van 50% gerecyclede kunststoffen (PCR) en is dus duurzamer. De compacte gadget meet 400 x 316 x 102 mm.

optoma l1 als tv vervanger

Tv Vervanger

De Optoma L1 4K laser TV projector is ook geschikt als vervanging voor de traditionele televisie. Bij gebruik in een omgeving met veel omgevingslicht raden wij wel aan om de projector te combineren met een daglichtscherm, zoals ons ALR-scherm. Dit scherm reflecteert voornamelijk het licht dat van onderaf door de projector wordt geprojecteerd, terwijl het licht van boven en van opzij veel minder zichtbaar is. Hierdoor ontstaat er een contrastrijker beeld in een huiskamer met veel omgevingslicht. Bekijk onze speciale UST projectieschermen voor meer informatie.

De releasedatum van de Optoma L1-projector is nog niet precies bekend, maar zal ergens in April verschijnen.

optoma l1 op de ise2023

Vergelijk producten0