Beamer Lenzen Bestellen

Beamer-winkel.nl heeft voor iedere projector de juiste lens. Ook als we deze niet direct op onze website tonen. Wij hebben directe beschikking tot verschillende type beamer en projector lenzen. Dit varieert van zoomlenzen en telelenzen tot standaard lenzen.

In het professionele segment hebben beamers en projectoren vaak de mogelijkheid om de lenzen te wisselen. Dit stelt de gebruiker in staat de beamer ver van het projectiescherm te plaatsen (d.m.v. een telelens) of bijvoorbeeld juist heel dichtbij (d.m.v. een groothoeklens). Zo kan voor vrijwel elke afstand in relatie tot de projectiegrootte de juiste lens worden gemonteerd op de beamer.

Op deze pagina treft u een selectie van de lenzen aan die wij op onze webshop hebben staan. Dit is slechts een indicatie. Staat uw benodigde lens er niet tussen? 

Bel onze klantenservice 085-060 00 88 of mail naar [email protected] 

Aan de hand van het typenummer kunnen wij de juiste lens voor u bestellen. De meeste modellen heeft u met 2 tot 3 dagen in huis. U ontvangt van ons vrijblijvend een prijsopgave voor de nieuwe lamp. Zo weet u snel en eenvoudig waar u aan toe bent.