Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  arthur van reijsen - Donderdag 18 Januari 2022

  Samsung Freestyle Beamer - De nieuwste lamp, projector en luidspreker in 1

  Maak kennis met de Samsung freestyle beamer

  Samsung, hét merk wat altijd weer blijft innoveren. Zo hebben we de LSP7T en LSP9T gezien en gebruikt het afgelopen jaar. Jullie waren allemaal net zo enthousiast als dat wij waren. Dus toen we hoorde over een nieuwe beamer waren de verwachtingen hoog gespannen. Tijdens de laatste Tech-beurs CES heeft Samsung de nieuwste beamer gepresenteerd. Deze Samsung Freestyle beamer is voorzien van een zogeheten smart design en schijnt ook als lamp te kunnen fungeren.. Benieuwd wat dit voor beamer is en waarom je deze in huis zou moeten halen? Lees dan snel verder, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

  samsung freestyle beamer


  Beamer van de hoogste kwaliteit

  Laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is de Samsung Freestyle beamer vraag je je af? De Samsung Freestyle beamer is op de eerste plaats aan te merken als een compacte beamer. Hij weegt maar 830 gram in totaal. Dit maakt hem draagbaar genoeg om overal mee naartoe te nemen. Ideaal als je van plan bent om samen met je vrienden een filmavondje te organiseren. De beamer is in staat om een beeld van 1.920 bij 1.080 pixels op de muur te projecteren. Om ervoor te zorgen dat iedereen van dit apparaat kan genieten is de Samsung Freestyle beamer in staat om het beeld aan te passen van 30 tot in totaal wel 100 inch.

   

  Het is mogelijk om de Samsung Freestyle beamer op een tweetal manieren van stroom te voorzien. Je kunt ervoor kiezen om hem aan de lader te leggen. Maar het is met de Samsung Freestyle beamer ook mogelijk om te kiezen voor de interne accu. Dankzij de accu beschik je voor een paar uur aan batterij, ideaal voor de mensen die hem graag mee willen nemen op vakantie. Nog veel meer te weten komen over de technische aspecten van de Samsung Freestyle beamer? Neem dan zeker even een kijkje op de pagina van Samsung.

  samsung freestyle projector


  Beamer, lamp en luidspreker

  Nu is de Samsung Freestyle beamer niet alleen een compacte beamer voor in huis. Het is namelijk ook nog eens een lamp én luidspreker. De Samsung Freestyle beamer is te herkennen aan het zogeheten smart design. We zien de laatste tijd steeds meer producten op de markt komen waar een praktisch design aan ten grondslag ligt. Denk bijvoorbeeld aan de IKEA Sonos speakers. Dit zijn luidsprekers die tegelijkertijd in gebruik kunnen worden genomen als boekenplank. De Samsung Freestyle beamer is in staat om alle apparatuur voor het bekijken van je films samen te brengen in een compact formaatje.
  Zo kun je de Freestyle zelfs in de fitting van je lamp draaien en op tafel projecteren.

  samsung freestyle opties


  In de woorden van Simon Sung, ook wel de Executive Vice President en hoofd van Marketing Team van de Visual Display Business van Samsung: "De Freestyle is een one-of-a-kind beamer gericht op de hoogst mogelijke veelzijdigheid en flexibiliteit om tegemoet te komen aan de veranderende levensstijl van de consument. Zonder de beperking in ruimte en vormfactor, is The Freestyle een leuk en veelzijdig apparaat dat kan worden gebruikt op elke manier die de consument verkiest." Door design en techniek te combineren is het team van Samsung in staat geweest om dé meest veelbelovende beamer van dit moment uit te brengen.


  De laatste technische snufjes

  Daar houdt Samsung het alleen niet bij. Het is namelijk ook nog eens zo dat de Samsung Freestyle beamer is voorzien van de laatste technische snufjes. Zo is dit handige apparaatje voorzien van een 360 graden-speaker. Hij heeft ook een ingebouwde microfoon voor stemcommando's via Samsungs spraak assistent Bixby. Tevens is het mogelijk om al je films en series af te spelen vanaf apps op de iPhone en Android-telefoons. Van plan om je beamer enkel als lamp te gebruiken? Maak dan gebruik van het speciale kapje om een ware lichtshow op de muur te projecteren.


  Bekijk de video van de Samsung Freestyle:


  Wil je ook de Samsung Freestyle beamer bemachtigen?

  Ook jij kan met de Samsung Freestyle beamer dé beste kwaliteit in huis halen. Wil je zelf een Samsung Freestyle beamer kopen dan zal je nog wel even geduld moeten hebben. Hij is namelijk pas rond 14 februari in Nederland te bestellen. Kan je echt niet wachten dan kun je hem natuurlijk reserveren zodat je deze als eerste ontvangt. Hij is met circa 850 euro zeker niet goedkoop, echter krijg je hier ook gelijk een uitstekende kwaliteit voor terug!


  Wij zijn in ieder geval al enorme fan van dit apparaat!

  samsung freestyle projector case

   

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking