Een van de beste projectoren; de BenQ LK952

Een van de beste projectoren; de BenQ LK952

0 reactie minuten lezen
Met de LK952 heeft BenQ een echt pareltje in huis. Hij behoort tot één van de beste projectoren op de markt en laat de concurrentie ver achter zich. Met een lichtopbrengst van 5000 ANSI Lumen en een 4K HDR resolutie is de BenQ LK952 een echte "must have"  voor de ultieme film liefhebber.

Waarschuwing!! Alleen voor de echte film liefhebber...

Met de LK952 heeft BenQ een echt pareltje in huis. Hij behoort tot één van de beste projectoren op de markt en laat de concurrentie ver achter zich. Met een lichtopbrengst van 5000 ANSI Lumen en een 4K HDR resolutie is de BenQ LK952 een echte "must have"  voor de ultieme film liefhebber. Met de DMD DLP technologie worden de haarscherpe beelden en meest natuurgetrouwe kleuren geprojecteerd. Wazigheid, schaduwen en verstoringspatronen zijn hierdoor verleden tijd. Thuis film kijken zal nooit meer hetzelfde zijn en je zult je al gauw midden in de actie wanen.

Maar dat is zeker niet alles.

Deze projector is namelijk ook zeer geschikt voor de professionele markt. Met de toonaangevende BlueCore Laser maakt de LK952 het mogelijk krachtige visuele communicatie op zakelijke bijeenkomsten en op publieke locaties te tonen. Laat uw klanten of zakenpartners versteld staan en bereik de grootst mogelijke efficiëntie en professionaliteit.

Meer weten? Bekijk de BenQ LK952 hier

Vergelijk producten0